Trailer Francis Ford Coppola’s TWIXT

Francis Ford Coppola's TWIXTVorige week schreven we over TWIXT, geïnspireerd op de schrijfstijl van Edgar Allan Poe en op een droom die de regisseur Francis Ford Coppola had over de schrijver. De film gaat in premiere op het Toronto International Film Festival en om die reden is er een trailer vrijgegeven.

Twixt gaat over een schrijver (Val Kilmer) waarvan de carrière in het slop zit, als onderdeel van een promotietour voor zijn nieuwe boek komt hij in een kleine stadje en raakt er verstrikt in een moordmysterie rond een jong meisje. ‘s Nacht heeft hij een rare droom, waarin hij wordt benaderd door de mysterieuze jonge geest “V”. Hij is er niet zeker van of die droom iets te maken heeft met de moord in de stad, maar hij is blij met de inspiratie voor een verhaal. Als hij langszaam steeds meer van het verhaal krijgt te weten, komt hij erachter dan het meer met zijn eigen leven het te maken, dan hij had kunnen bedenken.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CtLHPKigPc4?rel=0&w=620&h=383]

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

Ben niet een enorme Coppola fan, ben dus wel benieuwd wat hij er van bakt.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x