Trailer Undawn; Nieuwe survival-horror van de makers van PUBG

Tencent, de uitgever van de populaire battle royale game PUBG, heeft bekend gemaakt dat het later dit jaar met een nieuwe horror-survival game komt, genaamd Undawn. Naast de PC variant zijn ze ook bezig met een Android en iOs versie.

Undawn is een coöperatieve horrorgame in een open wereld, overspoeld door zombies. Hierdoor moet je als speler extreem voorzichtig zijn, maar dat is nog niet alles. Net als spellen zoals Division en The Day Before speel je met andere mensen die jou uit kunnen dagen in een player vs player encounter. De makers beloven een ontzettend moeilijke spelwereld, dus bondjes aangaan met andere spelers is aanbevolen. Want om te overleven dien je spullen te zoeken in de ruïnes wat eens een bewoonde wereld was.

Zoals je leest niet echt wat nieuws. Zoals ik hierboven al beschreef bestaan er al zulke spellen. En ik kijk zeker uit naar The Day Before, maar om er nou nóg een bij te krijgen… Mijn tijd is schaars en dit soort spellen vragen altijd wel veel daarvan. Misschien dat de mobiele variant wel interessant is. Maar PUBG staat erom bekend heel veel met microtransacties te doen en zou dit zomaar eens een schaamteloze cashgrab kunnen zijn. De tijd zal het leren. Helaas is er nu nog geen releasedatum bekend, maar ik hou het voor je in de gaten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie