Trailer Underworld Awakening met naakte Kate Beckinsale

De trailer van de vierde film in de Underworld-reeks is vrijgegeven. Hoewel Kate Beckinsale eerder haar twijfels uitte over een vierde deel, kunnen haar nu letterlijk en figuurlijk in volle glorie aanschouwen.

kate beckinsale naakt in underworld 4

Beckinsale’s echtgenoot, Len Wiseman, die de eerste twee delen regisseerde, is nu als producer bij het vierde deel betrokken.

underworld 4
De trailer van Underworld Awakening ziet er duister maar sfeervol uit.

In Awakening ontwaakt Selene na 12 jaar uit een coma. Vampieren en Lycans vechten niet alleen meer tegen elkaar, maar ook tegen de mens, die er alles aan doet om ze uit te roeien.

Underworld: Awakening wordt geregisseerd door Mans Marlind en Bjorn Stein. Naast Kate Beckinsale spelen Stephen Rea, Michael Ealy, Theo James, India Eisley en Charles Dance mee. In Amerika komt Underworld 4 uit op 20 januari 2012, de Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

'Underworld: Awakening' Trailer HD

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Trailer Underworld Awakening met naakte Kate Beckinsale”

 1. “Trailer Underworld Awakening met naakte Kate Beckinsale” Duizend keer zoveel hits als normaal 😛

  Ziet er wel vermakelijk uit, hoewel ik de vorige drie films niet heel erg goed vond. Van het verhaal weet ik eigenlijk ook niet zoveel meer.

  Beantwoorden
   • Ja, oké, dat deel van het verhaal kan ik me nog wel herinneren. Misschien hoef je ook niet veel meer te weten voor het vierde deel 😛 Ik vind de films ook wel vermakelijk, maar gewoon niet zo heel goed (en ook niet slecht).

    Beantwoorden

Plaats een reactie