Unsane van Steven Soderbergh vanaf 3 mei in de bios

Een jonge vrouw (Claire Foy) verlaat haar huidige woonplaats om aan een nieuwe baan te beginnen en te ontsnappen aan een roerig verleden. Wanneer ze onvrijwillig wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting, wordt ze geconfronteerd met haar grootste angst. Maar is het echt of een waanbeeld? Als schijnbaar niemand haar wil geloven en de autoriteiten haar niet kunnen of willen helpen, zal ze haar angst onder ogen moeten komen. Een schokkend verhaal met wisselende perspectieven. Unsane stelt vragen over onze perceptie van de werkelijkheid, ons overlevingsinstinct en het systeem dat geacht wordt voor ons te zorgen.

Met ‘Unsane’ stelt regisseur Steven Soderbergh vragen over onze perceptie van de werkelijkheid, ons overlevingsinstinct en het systeem dat geacht wordt voor ons te zorgen. De film met in de hoofdrollen Claire Foy, Jay Pharaoh, Joshua Leonard, Juno Temple, Aimee Mullins en Amy Irving draait vanaf 3 mei in de bioscoop.

UNSANE | Official Trailer

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
5 jaren geleden

Lijkt erop dat het een lekker “gestoorde” film is. Trailer ziet er goed uit.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x