Trailer van Call of Cthulhu (Xbox One, PlayStation 4 en PC)

“Walk the pad of madness”

Een aankondigende tekst als onderstaande geeft hooggespannen verwachtingen voor de ‘launch trailer’ van de game Call of Cthulhu.

Wat ligt er achter de sluier, krabbend aan onze oogbollen maar net uit ons zicht, een angstaanjagende nachtmerrie die we gewoon niet kunnen zien? Staar naar heldere dromen en het duistere verleden in de Call of Cthulhu Launch Trailer. Met muziek van componist Cristobal Tapia De Veer (bekend van Black Mirror, Utopia en The Girl With All The Gifts ), is deze trailer je laatste blik in de leegte voor de release.

Call of Cthulhu - Launch Trailer

Het verhaal
Als privé-detective Edward Pierce (met eigenschappen als alcholist, PTSD en vreemde visies) wil je de waarheid achterhalen. In een gameplay waarin je de Cthulhu-mythe van schrijver H.P. Lovecraft herkent. De vader van de overleden Sarah Hawkins huurt Pierce in om het mysterieuze vuur dat haar huis verwoeste en familie doodde te onderzoeken. Pierce wordt onmiddellijk omringd door wantrouwende bewoners en doodlopende sporen op Darkwater.

Call of Cthulhu is verkrijgbaar vanaf 30 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Wat vinden jullie van deze trailer?

Kim Raven

Met een liefde voor alles wat eng is, lees ik graag boeken, speel ik graag games op mijn Playstation 4 Pro en kijk ik naar tv-series en films. Daar schrijf ik dan weer over. Website: http://kimraven.nl

Plaats een reactie