Trailer van Gingerclown 3D met Tim Curry

Horror + clowns + Tim Curry? Daar moet bij iedere liefhebber een lichtje gaan branden, want in 1990 speelde Tim Curry in Stephen King’s It de rol van Pennywise the Dancing Clown. In de Hongaarse film Gingerclown 3D zal Tim Curry van zich laten horen.

gingerclown-3dDe rest van de cast mag ook zeker genoemd worden, naar de hoofdrollen die zijn weggelegd voor Erin Hayes en Ashley Lloyd spelen onder andere Lance Henriksen (Aliens), Michael Winslow (Police Academy), Brad Dourif (Child’s Play), Sean Young (Blade Runner) en Michael Cannell-Griffith mee.

Gingerclown 3D speelt zicht 30 jaar geleden af in Hollywood Hills. De tiener Sam wil graag indruk maken op het mooiste meisje van de klas, Jenny, echter ze is de vriendin van de pestkop van de school, Biff. Hij gaat de uitdaging van Biff aan om ’s nachts een oud, verlaten pretpark te betreden. Hoewel, heel erg verlaten blijkt het niet en Sam en Jenny komen al snel in de problemen…

De film is duidelijk geïnspireerd op jaren ’80 horrorfilms waarin veelvuldig werd gewerkt met puppets, en dat hoeft zeker geen slechte keus te zijn. Tim Curry, Brad Dourif, Lance Henriksen, Michael Winslow en Sean Young zullen we in Gingerclown 3D dan ook niet acteren, maar we zullen hun stemmen horen onder de puppets met de namen “Gingerclown”, “Worm Creature”, “Braineater”, “Stomachcrumble” en “Nelly the Spiderwoman”.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Gingerclown 3D gaat 9 mei in Hongarije in première.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Trailer van Gingerclown 3D met Tim Curry”

 1. Jullie hebben gelijk; de trailer ziet er veelbelovend uit.
  …maar dit is dan ook het enige, helaas.

  Ik heb Gingerclown gisteravond gezien, en er gebeurt helemaal niks. Echt helemaal niet.

  Een jongen en meisje lopen ’s nachts over een kermis waar het zou spoken.
  Ze komen hier en daar wat monsters tegen, maar in plaats van ons te trakteren op vermakelijke horroraktie, gaan ze vervolgens iedere keer met de monsters in gesprek (ja, ze praten alleen met de monsters…).

  Het is leuk dat Tim Curry en Brad Dourif hun stemmen hebben geleend aan 2 van de monsters, maar dat is echt niet genoeg om deze film interessant te maken.
  Zware tegenvaller, zeker nadat ik me hier zo op had verheugd na het zien van de trailer.

  Beantwoorden
 2. Jullie hebben gelijk; dit ziet er veelbelovend uit!
  …maar is het dus niet.

  Ik heb Gingerclown gisteravond gezien, en er gebeurt gewoon niets in deze film. Echt helemaal niets.

  De hele film lopen een jongen en meisje ’s nachts over een verlaten kermisterrein waar het zou spoken. Ondertussen komen ze wel een paar monsters tegen, maar in plaats van de vermakelijke horroraktie die je daarbij zou verwachten, gaan ze alleen met de monsters in gesprek (ja; ze praten alleen met de monsters…)

  Het is natuurlijk leuk dat Tim Curry en Brad Dourif hun stemmen lenen aan 2 van de monsters en dat de monsters heerlijk ouderwetse ’80s poppen en mensen in pakken zijn in plaats van CGI, maar als horrorfilm op zich stelt deze film gewoon zwaar teleur.
  Jammer, want op basis van de trailer verwacht je er meer van dan je uiteindelijk krijgt.

  Beantwoorden

Plaats een reactie