Kill or be killed in trailer van ‘Triggered’

Het zou je maar overkomen… Je bent met een vriendengroep op vakantie en jullie vallen in slaap in het midden van een bos. Als jullie wakker worden, blijken er zelfmoordbommen aan jullie lichamen vastgemaakt te zijn… Niet bepaald de ingrediënten voor een ideale vakantie. Het gebeurt een groep jongeren echter wel in de nieuwe thriller Triggered. Kijk hieronder de trailer.

TRIGGERED - Official Trailer

In deze film van Alastair Orr moeten negen beste vrienden (flinke cast voor een horrorfilm) proberen in leven te blijven en niet te ontploffen. Er is een klok op de bom die steeds verder naar nul gaat, waarna… BOEM. Ze komen erachter dat ze elkaars tijd kunnen stelen als ze elkaar vermoorden. Klassiek gevalletje “Kill or be killed” dus. Dan moeten we nog maar eens zien hoe goed bevriend deze groep écht is.

In de film spelen vooral relatief onbekende gezichten, zoals Reine Swart, Liesl Ahlers, Russel Crous en Steven John Ward. Regisseur Alastair Orr is vooral bekend van From a House on Willow Street (2016), waarin een jonge vrouw wordt gekidnapt, maar waarin vooral de kidnappers degenen zijn die écht gevaar lopen. Het script wordt geschreven door David D. Jones die nooit eerder een script voor een film schreef.

Triggered is al door critici bekeken op FrightFest 2020, wanneer de film in Nederland verschijnt is nog niet bekend. De trailer en de poster zien er in ieder geval uit als een over-the-top thriller, ideaal voor de herfst- en wintermaanden.

Wat vind jij van de trailer? Laat het ons weten!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie