Trailer Vanishing on 7th Street – Stay in the Light

Vanishing on 7th Street - Stay in the LightDoor een mysterieuze, wereldwijde blackout verdwijnt bijna iedereen plotseling van de aardbodem, alleen hun kleding en bezittingen blijven over. Slechts een handjevol, waaronderen een verslaggever (Hayden Christensen), een verpleegster (Thandie Newton) en een metrobestuurder (John Leguizamo), blijft over. Ze ontmoeten elkaar in een donkere kroeg op 7th Street. Kunnen ze samen ontdekken wat dit apocalyptische evenement heeft veroorzaakt, zijn zei de laatste mensen op aarde?

Vanishing on 7th Street komt uit de handen van regisseur Brad Anderson, die we kennen van de tv-series The Wire, Fringe en Surface en van de film Session 9, Transsiberian en The Machinist.

Het script komt niet zoals diverse geruchten beweren uit handen van Stephen King, maar is geschreven door Anthony Jaswinski. Wanneer de film in de bioscoop zal verschijnen is nog niet bekend, maar de film zal in Amerika zijn premiere beleven via Video-on-Demand.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uFbBIUcklt8?rel=0&w=620&h=345]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Trailer Vanishing on 7th Street – Stay in the Light”

  1. Ik zie de cast wel zitten – geen idee wie de schaduwen spelen 🙂 – maar ik hoop op geen misbakselkloon ala The Happening dat lekker mysterieus begon en dan toch zwaar tegenviel.

    Beantwoorden
  2. Grappig dat je THE HAPPENING aanhaalt, Tommy. Ik moest aan Shyamalan denken met deze trailer. Typisch zo’n concept dat op papier pakt, maar op film snel lijkt te gaan vervelen en misschien belachelijk te worden. De dreiging maakt snel plaats voor gegniffel voor schaduwen met vingers… men laat veel te veel zien voor een film waar het gevaar eigenlijk niet direct zichtbaar is…

    Beantwoorden

Plaats een reactie