Influencers in nood: kijk trailer van Vlaamse horror “FOMO”

We hebben er allemaal wel eens last van: de angst om iets te missen. In de volksmond ook wel ‘FOMO’ genoemd (Fear Of Missing Out). Door de komst van sociale media is dit verschijnsel de afgelopen jaren alleen maar toegenomen bij mensen en dat is het precies waar een paar Belgische filmmakers op in hebben gespeeld. In de nieuwe Vlaamse horrorfilm FOMO worden sociale media, influencers en FOMO gecombineerd met messen, moordenaars en geweren.

In maart van dit jaar zijn de opnames gestart van de film. Het verhaal van FOMO gaat over tien influencers die meedoen met een nieuw realityprogramma met een wereldreis als hoofdprijs. Wat begint als een spannend, bijzonder en mysterieus spel, eindigt in een bloedbad als een gemaskerde moordenaar opduikt en er een zenuwslopende strijd ontstaat tussen de influencers en de killer.

De film is geschreven door Ilse Schooneknaep en Maximiliaan Verheyen en geregisseerd door Leander Hanssen Jr.. De influencers in de film worden gespeeld door real-life Vlaamse influencers. De precieze lijst van influencers kun je hier vinden. En, zoals dat bij een echte sociale media-film hoor, is er ook een Instagram-account over/van FOMO. Ook is er inmiddels een teaser van de film verschenen. Kijk hem hieronder!

FOMO - Official Teaser Trailer (HD)

Vanaf 29 juni 2022 zal de film in Belgische bioscopen te zien zijn. Of dit ook geldt voor Nederlandse bioscopen is nog niet duidelijk. Anders wordt het toch even een ritje naar Antwerpen of Brussel om FOMO te kunnen kijken.

Heb jij zin in FOMO of heb jij geen angst om deze film te missen?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie