Trailer voor horror survival The Outlast Trials

Nog meer tof nieuws uit Duitsland. Tijdens de openingsshow van Gamescom lieten ze een nieuwe trailer zien van het derde deel van Outlast. Deze game, genaamd The Outlast Trials, komt van de Canadese ontwikkelaar Red Barrels. Die zijn ook verantwoordelijk voor de hele enge eerste twee delen van Outlast.

The Outlast Trials is een horror survival waarin jij een proefpersoon speelt in een testlocatie ten tijde van de koude oorlog. Deze testlocatie zit vol met creepy monsters en bovennatuurlijke elementen die jou het toch al niet zo aangename leven nog erger maken.

Er is nog geen precieze releasedatum bekend, maar ze mikken vooralsnog nu op ergens in 2022. Dat is dus nog zeker wel een jaartje wachten minimaal, als het niet meer is. Maar dat geeft niets, ik heb liever een spel wat later en helemaal af, dan een spel wat vol met bugs zit omdat het een specifieke deadline moet halen. En ik heb het tweede deel ook nog niet uit durven spelen. Heb jij de eerste twee delen gespeeld en de uitbreidingen? Ik hoor het graag van je in de comments.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie