Trailer voor Pearl, prequel op Ti West’s X, kijk hem hier:

Enkele weken nadat X was uitgekomen kwam er al het nieuws dat regisseur Ti West in het diepste geheim de prequel op deze film had opgenomen. De film draagt de titel Pearl en zal zich volledig richten op het gelijknamige personage uit X.
Pearl wordt in zowel X als Pearl gespeeld door Mia Goth.
In X speelt Mia Goth een dubbelrol en dit werd door de actrice met zóveel enthousiasme gedaan dat Ti West direct besloten heeft om ook de prequel op te nemen.

Naast Mia Goth zullen ook David Corenswet, Tandi Wright, Matthew Sunderland en Emma Jenkins-Purro spelen.

The X-traordinary origin story

Verhaal

Pearl zal zich afspelen in 1918. Tientallen jaren vóór de gebeurtenissen uit de film X. Pearl leeft samen met haar ouders op een afgelegen boerderij en moet, onder toeziend oog van haar strenge moeder zorgen voor haar zieke vader. Pearl droomt van een leven in de spotlights zoals ze kent uit films. Ambities, verleidingen en repressie botsen en creëren het personage dat we kennen uit de film X.

Pearl | Official Trailer HD | A24

Eerder dit jaar heeft Ti West aangegeven dat Pearl qua stijl anders zal zijn dan X. Waar X voornamelijk beïnvloed is door jaren 70 horror en onafhankelijke filmmakers, zal Pearl een hele andere tijd van films weergeven.

Ik was een aantal maanden terug erg positief over de film X (recensie hier) en ik kijk ook erg uit naar deze prequel van Ti West.
In Amerika zal de film vanaf 16 september 2022 te zien zijn in de bioscoop. Of de film bij ons een bioscoop release krijgt is nog niet bekend maar we houden je op de hoogte!

Hebben jullie X al gezien? Kijken jullie uit naar deze prequel?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie