Trailer voor prijswinnende Lovecraftiaanse monsterfilm ‘Freeze’

Regisseur Charlie Steeds heeft al een redelijk oeuvre aan genrefilms, waaronder zijn laatste Barge People. Afgelopen tijd heeft hij gewerkt aan een ijskoude Lovecraftiaanse horror vol vismonsters: Freeze. Daarmee won hij afgelopen maand op het H.P. Lovecraft Film Festival in Portland. Een goede reden om even verder te kijken!

Op een reddingsmissie naar de Noordpool om een ​​oude vriend en zijn verloren expeditiebemanning terug te halen, krijgt kapitein Mortimer meer dan hij had verwacht als zijn schip in de ijskap vastvriest en wordt aangevallen door bloeddorstige viswezens. Mortimer en zijn resterende bemanning ontvluchten het schip en beginnen aan een verraderlijke reis om veiligheid te zoeken in een bevroren, desolate wildernis. Lijdend aan honger, bevriezing en een langzame waanzin vinden ze beschutting in een besneeuwde berg, maar zijn ze zo veilig als ze denken, of zijn ze het hart van het hol van het wezen binnengedrongen.

Klinkt standaard? De film heeft niet voor niets de hoofdprijs gewonnen op het H.P. Lovecraft Film Festival. De trailer maakt in elk geval wel nieuwsgierig:

Freeze (2022) Official Trailer [HD]

De film Freeze verschijnt in december in de VS en begin volgend jaar in Groot Brittannië, daarna komt het vast ook deze kant op.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x