Trailer voor The Purge, van de makers van Paranormal Activity

The Purge - Official Trailer

Amerika wordt geteisterd door misdaad en overvolle gevangenissen, daarom besluit de overheid om een jaarlijkse ‘Purge’ van 12 uur in te stellen. Tussen 19.00 uur en 07.00 uur is elke misdaad, zelfs moord, legaal. De politie is niet te bereiken en ziekenhuizen sluiten hun deuren. Het is één keer per jaar waarop de burgers hun gang kunnen gaan zonder gestraft te worden. Tijdens de nacht, geplaagd door geweld en veelvuldige misdaden, moet een familie beslissen wat ze doen wanneer een vreemdeling bij hen aanbelt voor hulp.

Afgelopen weekend is The Purge in de Amerikaanse bioscopen in première gegaan. De film, geproduceerd door Jason Blum (Paranormal Activity) en geregisseerd door James DeMonaco (Staten Island), is op nummer 1 geopend met een weekendopbrengst van $36.4 miljoen en vestigt hiermee een nieuw record voor een R-rated horrorfilm, zo meldt distributeur Universal.

The Purge draait vanaf 18 juli in de Nederlandse bioscopen.

the-purge

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
10 jaren geleden

Ik vind het idee te onrealistisch om hier qua verhaal naar uit te kijken, maar met acteurs als Ethan Hawke en Lena Headey is het misschien toch de moeite waard.

netzotov
netzotov
10 jaren geleden

Ik ben wel benieuwd hoe het verhaal zich ontvouwd!

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x