Trailer voor ‘The Wolf of Snow Hollow’

Binnen het monsterhorrorgenre krijgt de weerwolf maar matig aandacht. De trailer voor de komende horrorfilm The Wolf of Snow Hollow belooft wel dat we dit jaar nog één goede wolfwolffilm te zien krijgen:

THE WOLF OF SNOW HOLLOW Official Trailer (2020)

Een klein bergdorpje raakt in rep en roer als er na de volle maan wederom een aantal lichamen zijn aangetroffen. De plaatselijke agent heeft al een zwaar leven met een tienerdochter en een zieke vader, maar door deze slapeloze nachten begint hij te twijfelen of weerwolven toch bestaan.

The Wolf of Snow of Snow Hollow is geregisseerd door Jim Cummings met rollen voor hemzelf, Riki Lindhome, Robert Forster, Chloe East en Jimmy Tatro. De film verschijnt in 4 december op BD/DVD.

Dank voor de nieuwstip Rob!

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
2 jaren geleden

Graag gedaan 🙂
Het is tegenwoordig allemaal zombies en vampiers wat de klok slaat. Het wordt tijd dat de weerwolf weer wat meer in de belangstelling komt. Ik hoop trouwens nog altijd op “We’re Wolves” van Taika Waititi als spin off van de “What we do in the Shadows” film.

Jansuh
Jansuh
2 jaren geleden

Robert Foster’s laatste film!

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x