Trailer voor Tremors 7: Shrieker Island

In december deelden we al vurige beelden van de opnames voor Tremors 7, vandaag is daar eindelijk de trailer en een release datum voor te melden. De film die de titel Tremors Shrieker Island krijgt is vanaf eind oktober op Amerikaanse BD/DVD’s te verkrijgen.

Tremors: Shrieker Island | Trailer | Own it 10/20 on Digital, Blu-ray & DVD

Een natuurreservaat bij de Salomonseilanden heeft last van ongedierte. Een paar wetenschappers besluit om een buitengewone monsterjager naar het eiland te roepen om de vervelende plaag tot een einde te brengen. De beste man, Burt Gummer, weet al snel wat er aan de hand is en zal alle op alles moeten zetten om de Graboids, Ass Blasters en Shriekers uit te roeien. Terwijl hij daar is, pikt Burt een potentiële nieuwe protégé op en ontmoet hij verloren liefde.

Michael Gross keert terug als Burt Gummer. Naast hem verschijnen Jon Heder (als Jimmy), Richard Brake (Bill), Caroline Langrishe (Jas), Jacky Cruz (Freddie), Cassie Clare (Anna), Sahajak Boonthanakit (Mr. Bowtie), MAtthew Douglas (Dr. Richards), Randy Kalsi (Wall Street), Bear Willams (mohawk), David Assavanon (Pretty Boy), Boonma Lamphon (Ishimon), Aukra Rojaunawat (Parkour Boy), Owen Macrae (Burt Double), Iris Park (Reseaecher Iris) en tot slot Mikey Black als Researcher Mikey.

Hoeveel films uit de Tremors-reeks heb jij gezien?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer voor Tremors 7: Shrieker Island”

  1. Met zekerheid kan ik zeggen dat ik de eerste gezien heb. Die heb ik zelf, in de 25th anniversary special edition.
    En ik vermoed dat ik er nog wel een paar eens op TV heb gezien. Maar dat weet ik dus niet zeker.

    Beantwoorden

Plaats een reactie