Trailer voor vreemde thriller: The Menu

Wie deze week in de bioscoop heeft gezeten heeft deze trailer misschien al gezien. The Menu van regisseur Mark Mylod gaat over een exclusief restaurant waar de chef een fenomenaal menu heeft samengesteld, dat wat schokkende verrassingen bevat. Het lijkt er op dat niet alleen het menu verrassingen bevast. De complete beschrijving luidt:

Een koppel, Margot en Tyler, reizen naar een kusteiland in de Pacific Northwest om te dineren in het exclusieve restaurant Hawthorn. Daar heeft de teruggetrokken, wereldberoemde chef-kok Julian Slowik een uitgebreid tasting menu bereid voor speciaal geselecteerde gasten. Naast het stel zijn drie jonge, al ladderzatte tech-bros, Bryce, Soren en Dave, een ouder rijk echtpaar en terugkerende klanten, Anne en Richard, gerenommeerde restaurantcriticus Lillian Bloom en haar tijdschriftredacteur Ted, en een beroemde filmster van middelbare leeftijd met zijn assistent Felicity aanwezig in het restaurant.

Begeleid door het onberispelijk geklede personeel onder leiding van generaal Elsa, wordt de avond alsmaar spannender door geheimen van de gasten die aan de oppervlakte komen en onverwachte gangen die worden geserveerd. Het wordt de dinerende gasten steeds meer duidelijk dat het uitgebreide menu van Slowiks is ontworpen voor een avond vol schokkende verrassingen.

The Menu | Officiële trailer | 20th Century Studios NL

De film bevat een prima cast (Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult, Ralph Fiennes, Rob Yang, Arturo Castro, Mark St. Cyr, Judith Light, Reed Birney, Janet McTeer, Paul Adelstein, Aimee Carrero en Hong Chau), en de trailer maakt mij enorm nieuwsgierig. Hier ga ik wel heen, jij ook?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Trailer voor vreemde thriller: The Menu”

  1. Ik heb de trailer al een aantal keren gezien in de bioscoop en had me al voorgenomen om deze zeker te gaan kijken.
    Een waanzinnige cast en Anya Taylor-Joy is altijd plus 1 🙂

    De trailer geeft niet echt weg waar de film heen gaat, maar ik vind hem intrigerend.
    We are eating the Ocean!

    Beantwoorden

Plaats een reactie