Trailer vrijgegeven voor Werewolf the Apocalypse – Earthblood

Weerwolfspellen zijn er niet echt heel veel. RPG-weerwolfspellen al helemaal niet (Weerwolven van Wakkerdam is wel een hele vette trouwens) Nu komt er eentje aan waarvan wij niet wisten dat we die wilde hebben én met een hele mooie, cinematische trailer: Werewolf the Apocalypse- Earthblood.

Zie in de trailer hoe agressief de mens tegenover de natuur kan zijn en hoe we het voor ons eigen gewin uitbuiten. Jij bent Cahal en hebt maar een doel voor ogen: jouw dochter redden uit de milieuvervuilende klauwen van de giftige organisatie Endron- een petroleum producerend dochterbedrijf van megacorporatie Pentex. Omdat Cahal in een wolf kan veranderen, ziet hij dingen die voor gewone stervelingen verborgen blijven. Hierdoor kan hij de ware, corrupte aard van Endron en zijn vernietigende operaties onthullen. Geconfronteerd met de vernietiging van de natuur, die schuilgaat achter een ‘greenwashing’-reclamecampagne, transformeert de woede in Cahal – één van de belangrijkste mechanics in de game – hem in een weerwolf zodat hij de strijd kan aangaan met de corrumperende bovennatuurlijke krachten. Eat your heart out, Captain Planet!

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood is de eerste actie-RPG-versie van de gelijknamige horrorfranchise. De videogame is volwassen, bikkelhard en complex en komt ergens dit jaar uit op PS4, Xbox one en PC. De game word ontwikkeld door Cyanide en in de Unreal Engine, wat garant staat voor mooie plaatjes.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood | Cinematische Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie