Trailer: White God

white_god_26006405_ps_1_s-lowEr komen in een jaar veel films voorbij en De Nachtvlinders proberen daar alle horror van uit te lichten, maar sommige films missen we. Zo is hier bijvoorbeeld de trailer van ‘White God’, een Hongaarse film die begint als een feelgood-movie, maar aan het eind omslaat naar een apocalyptische horror.

Om het kweken van rashonden te stimuleren, heft de overheid een zware belasting op het houden van bastaards. Hun eigenaars proberen zich te ontdoen van hen, en de asielen zitten al snel overvol. Lili, 13, houdt van haar hond Hagen, maar haar vader laat hem achter in de straat. Terwijl Lili hem in heel de stad zoekt, ontdekt Hagen, aan zijn lot overgelaten, de wreedheid van de mensen. Hij sluit aan bij een groep zwerfhonden die zich klaar maakt voor een opstand tegen de mens. Hun wraak zal zonder genade zijn. Lili is de enige die deze oorlog kan stoppen.

‘White God’ is geregisseerd door Kornél Mundruczó en draait nu in de bioscoop.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer: White God”

  1. En ik maar denken dat het om een filmhuisfilm ging bij het zien van de poster hier her en der in Amsterdam. 😀 Die ga ik dus mooi eens even checken!

    Beantwoorden

Plaats een reactie