Nieuwe trailer Cowboys & Aliens

Er is een nieuwe trailer voor de science-fiction western Cowboys & Aliens. De film, die gebaseerd is op de gelijknamige succesvolle Platinum Studios comic, gaat over de eenling Jake Lonergan die wakker wordt met geheugenverlies en een mysterieuze handboei om zijn pols. In de stad Absolution hoort hij dat hij een beruchte crimineel is, die gezocht wordt voor zijn misdaden. Voor het tot een echte ‘stand off’ kan komen tussen Lonergan en de Absolution’s Colonel Woodrow Dolarhyde, wordt de stad aangevallen door een vreemde luchtmacht. Lonergan en Dolarhyde moeten hun krachten bundelen om deze nieuwe vijand te verslaan.

Een indrukwekkende reeks producenten en acteurs hebben zich verbonden aan deze productie die door John Favreau (Elf, Iron Man 1 en 2) wordt geregisseerd. Onder de producenten bevinden zich bijvoorbeeld Steven Spielberg, Ron Howard en Brian Grazer. In de hoofdrollen zien we Daniel Craig als Jake Lonergan, Harrison Ford als Colonel Woodrow Dolarhyde en Olivia Wilde als Ella. In bijrollen zien we Sam Rockwell, Paul Dano, Clancy Brown en Keith Carradine.

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

De release van Cowboys & Aliens staat gepland voor augustus 2011.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Nieuwe trailer Cowboys & Aliens”

  1. Lekker lange trailer, die misschien iets teveel toont, maar geen erg want deze film staat al zooooo lang met stip aangeduid op mijn tezien-lijst. Hopelijk worden de hoge verwachtingen ingelost, want tegenwoordig…

    Beantwoorden

Plaats een reactie