Trailers voor Amerikaanse hit ‘Freaky’, nu in de bios

Yes! De bioscopen zijn weer open. Vanaf vandaag draait de bodyswap-slasher Freaky in de Nederlandse bioscopen. In Amerika draait hij al een weekje en doet daar goede zaken, zowel qua recensies als bezoekersaantallen. Hier zijn een aantal clips en trailers, mocht je nog niet overtuigd zijn:

Freaky | clip - Millie Explains [ondertiteld]

In deze nieuwe spannende thriller van producent Jason Blum (Halloween, The Invisible Man) wisselt high school girl Millie Kessler (Kathryn Newton, Blockers, HBO’s Big Little Lies) van lichaam met de meedogenloze seriemoordenaar The Butcher (Vince Vaughn, True DetectiveWedding Crashers).

Freaky | clip - Millie tries to tell [ondertiteld]

Als de mystieke, oude dolk van The Butcher ervoor zorgt dat hij en Millie wakker worden in elkaars lichaam, ontdekt Millie dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van een moordlustige psychopaat. Het grootste obstakel is dat ze het uiterlijk heeft van een maniak van middelbare leeftijd, die het doelwit is van een klopjacht in de hele stad, terwijl The Butcher die eruit ziet als zij, hunkert naar een bloedbad tijdens Homecoming.

Freaky – Officiële Trailer (Universal Pictures) HD

Met hulp van haar vrienden – Nyla (Celeste O’Connor, Ghostbusters: Afterlife), Joshua (Misha Osherovich, The Goldfinch) en haar crush Booker (Uriah Shelton, Enter the Warriors Gate) – racet Millie tegen de klok om de vloek te verbreken, terwijl The Butcher ontdekt dat het hebben van een vrouwelijk tienerlichaam de perfecte dekmantel is voor een bloederige moordpartij.

Zelf heb ik de film ook nog niet gezien, ik ben zeker wel benieuwd naar Freaky! Gaan jullie ook weer naar de bioscoop?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie