Trailers voor Hotel Transylvania: Transformania en nieuwe videogame

De animatiefilmreeks Hotel Transylvania bestaat al uit drie delen en krijgt dit jaar nog een vervolg: Hotel Transylvania: Transformania. Daarnaast verschijnt rond Halloween ook nog een game van de reeks: Hotel Transylvania: Scary-tale Adventures. Klinkt wederom als titels voor in de opvoeding van de kleintjes. Hier zijn de trailers:

Hotel Transylvania: Transformania | Trailer

In Hotel Transylvania: Transformania zijn Drac en z’n vrienden terug zoals je ze nog nooit hebt gezien. Beleef een nieuw avontuur met al je favoriete monsters, waarin Drac zijn meest angstaanjagende missie ooit moet volbrengen. Als de ‘De Vermonsteringsstraal’ op hol slaat verandert deze mysterieuze uitvinding bedacht door Van Helsing, Drac en zijn monstervrienden in mensen, terwijl Johnny een monster wordt! Ineens heeft Drac geen speciale krachten meer en geniet Johnny met volle teugen van zijn leven als monster. Ze moeten samenwerken en reizen de hele wereld af op zoek naar een middel om iedereen terug te veranderen, voordat ze gek worden van elkaar. Mavis en de vrienden van Drac helpen hun een manier te vinden om te voorkomen dat de transformatie definitief wordt.

De film draait vanaf 4 augustus in bioscoop.

Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures - Teaser Trailer

Het spel wordt een 3D-platformavontuur en neemt spelers mee op een sprookjesreis, waarbij ze de controle hebben over hun favoriete personages uit de reeks, terwijl de game klassieke verhalen opnieuw verbeeldt, zoals ‘Roodkapje’ en ‘De nieuwe kleren van de keizer’. Klinkt wederom als een goede titel voor in de opvoeding van de kleintjes.

De game Hotel Transylvania: Scary-tale Adventures zal verschijnen op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en pc.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie