Video’s indiehorror ‘It Follows’

it-follows-posterVoor de 19-jarige Jay (Maika Monroe) zou het najaar in het teken moeten staan van school, jongens en het weekend aan het meer. Maar na een schijnbaar onschuldige seksuele ontmoeting wordt ze geplaagd door nachtmerrieachtige visioenen; ze kan het gevoel dat iemand – of iets – haar achtervolgt niet van zich afzetten. Als de dreiging dichterbij komt moeten Jay en haar vrienden op één of andere manier ontsnappen aan de verschrikkingen die zijn slechts een paar stappen van hun verwijdert zijn.

It Follows is de nieuwe film van regisseur David Robert Mitchell (The Myth of the American Sleepover) met in de hoofdrollen Maika Monroe, Keir Gilchrist, Daniel Zovatto, Jake Weary, Olivia Luccardi en Lili Sepe. Vandaag plaatste Empire de eerste teaser trailer van ‘It Follows’, een film die dit jaar in Cannes al veel aandacht en goede recensies kreeg. Begint volgend jaar gaat de film in Frankrijk, Engeland en Amerika draaien.

Eerder verscheen al deze (Frans ondertitelde) trailer:

It Follows Official International Trailer 1 (2015) - Horror Movie HD

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x