Meld je aan op de nieuwsbrief en maak kans op 8 films!

Video’s indiehorror ‘It Follows’

it-follows-posterVoor de 19-jarige Jay (Maika Monroe) zou het najaar in het teken moeten staan van school, jongens en het weekend aan het meer. Maar na een schijnbaar onschuldige seksuele ontmoeting wordt ze geplaagd door nachtmerrieachtige visioenen; ze kan het gevoel dat iemand – of iets – haar achtervolgt niet van zich afzetten. Als de dreiging dichterbij komt moeten Jay en haar vrienden op één of andere manier ontsnappen aan de verschrikkingen die zijn slechts een paar stappen van hun verwijdert zijn.

It Follows is de nieuwe film van regisseur David Robert Mitchell (The Myth of the American Sleepover) met in de hoofdrollen Maika Monroe, Keir Gilchrist, Daniel Zovatto, Jake Weary, Olivia Luccardi en Lili Sepe. Vandaag plaatste Empire de eerste teaser trailer van ‘It Follows’, een film die dit jaar in Cannes al veel aandacht en goede recensies kreeg. Begint volgend jaar gaat de film in Frankrijk, Engeland en Amerika draaien.

Eerder verscheen al deze (Frans ondertitelde) trailer:

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie