Super en Sand Sharks? Trailers twee vreemde haaienfilms

Al bijna 40 jaar na het succes van Jaws worden we nog steeds regelmatig getrakteerd op nieuwe films waarin haaien de hoofdrol spelen. Vooral de laatste jaren is de “haaienhorror” weer helemaal terug.

Was Jaws nog een uitstekend voorbeeld van “minder is beter”, lijken de films tegenwoordig juist steeds meer het tegenovergestelde te doen. Meer haaien, zo groot mogelijk, haaien gekruist met andere dieren, het kan niet veel gekker, toch?

Nou, bekijk dan maar eens de trailers van deze twee aankomende films:

Super Shark, een enorme haai die vooral op het strand lijkt te jagen en er ook niet voor terugdeinst om een straaljager uit de lucht te plukken. Hoe moet je zo’n superhaai nu bestrijden? Met een tank op poten natuurlijk!

SUPER SHARK Trailer - Shark Week Music Video

Sand Sharks, ook voor deze haaien ben je niet veilig als je eenmaal uit het water en op het strand bent want ze zwemmen gewoon door in het zand! SplendidfilmBenelux zal naar verwachting deze film in Nederland op 12 juni 2012 uitbrengen.

Sand Sharks Trailer

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
8 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Max Jensch
11 jaren geleden

ow… mijn… god…

Super Shark is een klassiek voorbeeld van “you’ve seen it! you can’t unsee it!”

Ik vat dit nieuwsbericht maar op als waarschuwing 😉

S.
S.
11 jaren geleden

Whahahahaha… juweeltjes!

Sjors
Sjors
11 jaren geleden

Ideale films voor een avondje films afkraken met vrienden. Zie ik in die laatste trailer trouwens de dochter van Hulk Hogan? 😛

Metal Martin
Metal Martin
11 jaren geleden

en je zou bijna denken dat het niet erger (Ik vind dit soort slechte crap super btw) kan…. Maar het kan, deze moeten jullie ook maar ff checken. Two Headed Shark Attack 🙂 http://www.theasylum.cc/product.php?id=194

Renzo
Renzo
11 jaren geleden

Oei, die onderwater scenes bij SuperShark zien er nog niet eens zo slecht uit, laten we het maar niet over de bovenwater scenes hebben 🙂

Eric
Eric
11 jaren geleden

Maar het kan erger…..Zoek op YouTube Sharktopus maar eens op……

8
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x