Trailers voor game Chernobylite

Volgende maand worden we getrakteerd op een nieuwe survival horror, Chernobylite. Zoals de naam al weggeeft, speelt het spel zich af in het gebied rond Chernobyl. De nucleaire exclusiezone, de vervreemdingszone, is in 3d nagemaakt en jij als speler moet zien te overleven in een verwoest land.

Jij bent een ex werknemer van een van de kerncentrales en bent op zoek naar je vrouw, die op mysterieuze wijze is verdwenen. Het verhaal en de duistere geheimen ontvouwen zich in een vrijelijk te verkennen gebied, waar je regelmatig vijanden tegenkomt en waar je spullen kan vinden waarmee je dingen kan bouwen. Door de open gameplay en verschillende keuzes die jij als speler kan maken, zijn er meerdere eindes.

Er is een vroegtijdige toegang tot het spel, waarin jij 8 uur van het verhaal mee kan maken en voorzien word van gratis updates en hoofdstukken in de toekomst. Het ziet er mooi uit, maar ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat dit al zo vaak is beloofd in games; open wereld, meerdere eindes, uniek bouwsysteem.

Chernobylite Story Trailer [Official]

Ik hou de Steam pagina wel in de gaten voor de eerste reviews, maar ben er nog een beetje gereserveerd over. Ik hoor graag in de comments wat jullie hierover denken.

De game heeft een releasedatum van 16 oktober, word ontwikkeld door Farm15 met de Unreal Engine en komt uit op de PC, PS4 en de Xbox One

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailers voor game Chernobylite”

Plaats een reactie