Trick ‘R Treat collectie – mooi op tijd voor Halloween!

Mooi op tijd voor Halloween komt Legendary uit met een Trick ‘r Treat verzameling van strips. Twee eerder uitgegeven albums zijn samengevoegd in een collectie, voorzien van een nieuw voorwoord door bedenker Michael Doughterty. Hem kennen jullie o.a. als schrijver en regisseur van films als Godzilla en Krampus.

De collectie bevat werk van schrijvers en tekenaars als Zach Shields (Godzilla: King of the MonstersKrampus), Todd Casey (Krampus); Eisner Award-winner Marc Andreyko (Batwoman); Eisner Award-winner Fiona Staples (SAGA); ZID (Skull Island: Birth of KongLost in Space: Countdown To Danger); Stuart Sayger (Bram Stoker’s Death Ship); Stephen Byrne (Green Arrow); Grant Bond (Supernatural); Mike Huddleston (Man Bat); en Christopher Gugliotti (Texas Chainsaw Massacre).

Het eerste deel is een bewerking van de Trick ‘R Treat-film, waarin de mysterieuze Sam een bezoek aan een gemeenschap brengt tijdens Halloween en de boel daar danig op zijn kop zet.

Het tweede deel is een origineel verhaal waarin we Sam bezig zijn tijdens Halloween in vier verschillende tijdsperiodes in het verleden.

Het boek is nu verkrijgbaar in de betere stripspeciaalzaak of via de online kanalen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie