True Blood krijgt comicserie

trueblood comic characters

Tegelijkertijd met de lancering van het derde seizoen van TrueBlood, zal het eerste deel van de True Blood comicserie verschijnen. De 6-delige serie zal gebaseerd zijn op de de tv-serie, dit tot verbazing van veel fans.

true blood comic 2010HBO’s True Blood is namelijk gebaseerd op de boeken van Charlaine Harris, de comics komen echter uit de pen van de scenarioschrijvers van HBO.

Producer Alan Ball vindt de stap naar comics een uitdagende en mooie stap, geen grenzen aan het stuntteam of het budget.

De comicserie wordt een geheel losstaand verhaal met de hoofdrolspelers uit de serie.
Op een regenachtige dag houdt een wraakzuchtige geest dat zich voedt op de schaamte van de bewoners van Bon Temps in bedwang. Mensen sterven en pijnlijke geheimen worden geopenbaard…

True Blood: The Great Revelation

True Blood: The Great Revelation comicHet is overigens niet de eerste comic van True Blood, als promotie voor het eerste seizoen werd op een comicon in 2008 een prequel comic van de serie uitgedeeld, True Blood: The Great Revelation speelt rond een oude vampier die vertelt over de tijd dat Tru:Blood op de markt kwam.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “True Blood krijgt comicserie”

 1. Maak je geen zorgen: die comics, daar is hier wel aan te komen hoor en anders te bestellen bij bijvoorbeeld Play.com. Ik heb de boeken nooit gelezen, ken alleen de serie en ben daar wel enthousiast over. Hoewel ’t aan het einde van seizoen 2 wel wat te camp werd. Kan geen kwaad om de strips eens op te pakken.

  Beantwoorden
  • Eerlijk gezegd moet ik de boeken ook nog lezen, wat ik ervan begrijp is dat seizoen 1 en boek 1 overeenkomen, maar daarna lopen de verhalen uiteen.

   Ik ben alleen wat huiverig om boeken te kopen van een serie die op dit moment nog loopt, ik koop liever alles in een keer als er geen vervolgen meer komen 😛

   Beantwoorden

Plaats een reactie