Trailer True Blood seizoen 7, er gaan veel slachtoffers vallen

TB season-7-1

Aan al het mooie komt een eind. Vandaag begint in Amerika het zevende en tevens ook laatste seizoen van True Blood. Het ziet er naar uit dat de serie vol vampieren, weerwolven en vele andere vreemde wezens op een dramatische manier aan zijn einde gaat komen. Onlangs is een tweede trailer verschenen en vandaag ook een exclusieve Facebook trailer waarin goed duidelijk wordt dat er vele slachtoffers gaan vallen. De humor die de serie enigszins opfleurde is in de Facebook trailer nergens te bekennen. Het is vooral actie, spanning en toch ook nog een beetje liefdesdrama.

Wanneer ik persoonlijk terugkijk naar True Blood krijg ik gemengde gevoelens. Het eerste seizoen greep mij direct. Het idee dat er onlangs een nationale ‘coming out’ zou hebben plaatsgevonden waarbij vampieren uit de anonimiteit zijn getreden was een bijzonder leuk gegeven. De strubbelingen die mensen en vampieren ondervinden in de serie lijken op vele manieren die wij nu ook ondervinden met bijvoorbeeld nieuwkomers, mensen met een andere/vreemde religie of die tussen hetero’s en homoseksuelen. Gooi daarnaast een liefdesverhaal van Sookie en ‘vampire’ Bill ertegenaan en je hebt een soap waar je gelijk hooked aan ben.

Helaas waren de daaropvolgende seizoenen niet allemaal van hetzelfde niveau. Steeds meer andere wezens verschenen op het toneel en bijna niemand leek meer nog ‘normaal’. Gelukkig wisten de schrijvers zich enigzins weer te hervinden en kwam er ook meer plezier in de serie. Maar toch.. Het moet een keer stoppen. Ik zit er klaar voor! Al is het alleen al om te weten of het wel goed gaat aflopen tussen Sookie en Bill.

De laatste afleveringen van deze populaire vampierenserie zijn vanaf aankomende dinsdag elke week om 22:00u te zien bij FOXlife.

TB season-7-5 TB season-7-9

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Yves Valkiers
Yves Valkiers
9 jaren geleden

nee geen romeo en julia einde maar een zeer donker einde graag

Johan De Joode
Johan De Joode
9 jaren geleden

I hoop op een Romeo en Juliette einde.. Zowel Bill als Sookie gone..

Irene Niec
Irene Niec
9 jaren geleden

Ik ben heel benieuwd

Tom Kroeze
Tom Kroeze
9 jaren geleden

Yeah!! bring iT on!!!

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x