True Blood blijft teasen, ook op de set

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

We vroegen het ons al af, de eerste aflevering van seizoen 4 True Blood heet ‘She’s Not There’, het is duidelijk dat dit natuurlijk op Sookie Stackhouse slaat. HBO heeft naast deze setvideo ook wat informatie vrijgegeven van de eerste aflevering, dit kan lichtelijk een spoiler zijn, we zullen de details van de andere afleveringen dan ook voor ons houden.

Sookie verlaat Bon Temps, terwijl Eric en Bill hun respect terug proberen te winnen bij de menselijke bevolking. Jason leert dat geen goede daad onbestraft blijft en de driftige Tara zoekt steun in een vreemde hoek. Voor Sam ligt er wederom een verhaal rond zijn eigen soort in het verschiet. Het verliefde stel Hoyt en Jessica komen lijnrecht tegenover elkaar te staan als het om het avondeten gaat. Jezus dringt er bij Lafayette om zich aan te sluiten bij een heksenkring. En als laatste zijn er nog Terry, Arlene en de baby.

De eerste aflevering van True Blood seizoen 4 is geschreven door Alexander Woo en geregisseerd door Michael Lehmann. FOXlife zal dit seizoen in het najaar gaan uitzenden.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie