True Blood Vampire Ball (foto’s)

Afgelopen zaterdag waren De Nachtvlinders bij het True Blood Vampire Ball, het premiere feest voor het tweede seizoen van de serie op FOXlife.

Een groots feest in de Stadsschouwburg Amsterdam, ideaal voor de sfeer, zorgde voor een grote opkomst van vampieren, waaronder diverse bekende Nederlanders. Veel mensen hadden enorm veel aandacht aan hun kostuums besteed. Tygo Gernandt bracht het Vampire Ball tot een hoogtepunt met een vliegact, terwijl Hadewych Minis de zaal in vervoering bracht met een indrukwekkende rockballade op basgitaar. Na een beet van Tygo Gernandt komt ze later op de avond terug als vampier. De aankleding en de act waren erg goed gedaan!

Maar voor een premiere party ontbraken stiekem toch wel de sterren van de serie, of de schrijfster, zelfs Jace Everett (Bad Things) had geen plekje in het programma. En als echte vampieren kon je je dorst niet lessen met een lekker flesje Tru:Blood. Het deed toch een beetje lijken alsof het een Ex Porn Star danceparty was met een vampierenthema.

Toch was het een geslaagd feest met veel mooie vampieren:

True Blood seizoen 2

Het tweede seizoen van True Blood wordt uitgezonden op het digitale kanaal FOXlife iedere maandag om 20:30u en op zondag 20:30u herhaald.

Toen we Sookie Stackhouse voor het laatst zagen was het mysterie rond de seriemoordenaar in Bon Temps eindelijk opgelost. Ze is blij dat haar maatje Bill Compton nog leeft, maar hun relatie wordt op de proef gesteld door tienervampier Jessica. Sookie’s vriendin Tara Thornton laat zich inpalmen door de welgestelde en mysterieuze Maryann Forrester. Sam Merlotte heeft moeite om zijn ware identiteit geheim te houden en Sookie’s broer Jason sluit zich aan bij een sekte. De verdwijning van de vampiersheriff Godric veroorzaakt grote opschudding in de vampiergemeenschap, terwijl Maryann het stadje steeds meer in haar greep houdt…
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xlKqDDXMlms&hl=en_GB&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hd=1]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “True Blood Vampire Ball (foto’s)”

 1. Fijne serie hoor, dat True Blood. Zo’n feestje klinkt dan toch een beetje als tweederangs chique. Zeker als ze BN’ers uit de kist trekken en opmaken als vampiertjes, terwijl je dan toch eigenlijk gewoon de sterren mist van de serie. Zoals je ook terecht opmerkt in je stuk. Ik vind het idee van die Hollywoodpremieres van René Mioch dan ook iets droevigs hebben: een stel soapsterren die opkomen draven voor de Nederlandse paparazzi terwijl ze geen reet met de film te maken hebben. Polderglamour zeg ik je.

  Beantwoorden
 2. 100% met je eens, Michael. Ik word ook heel moe van die bioscooppremieres in Holland die opgelukt worden met soapies en derderangs BN’ers die geen reet met de film te maken hebben en erger nog: het niets kan schelen waar ze heen gaan, zolang ze maar gezien worden. Bah bah bah.
  Had in dit geval enkel fans uitgenodigd ofzo. Mensen die het oprecht gaaf vinden hier bij te zijn. Bah.

  Beantwoorden
 3. Ach het laten opdraven van al die soapies en derderangs BN’ers,
  een feest geven voor de start van (een tweede seizoen van) een serie is redelijk uniek in Nederland. En dan komen ze ook nog verkleed als vampieren, bedoel opzich is dat toch een keer wat anders dan de standaard polderglamour 😉

  Beantwoorden
 4. Hoho…: Naast bekenden van TV, film en fashion waren er ook heel veel fans van de serie, bloedfetisjisten, Amsterdamse partypeople, gothics en andere nachtbrakers. Juist die mix maakte de party zo cool. Maar inderdaad, ’t was wel leuk geweest als een Alan Ball, Anna Paquin of Stephen Moyer van de partij was geweest in de Schouwburg.

  Beantwoorden

Plaats een reactie