‘Truth Seekers’, Amazon maakt serie met Simon Pegg en Nick Frost

Simon Pegg en Nick Frost spelen twee paranormaal onderzoekers – ookwel ‘ghosthunters’ genoemd – in de nieuwe serie Truth Seekers die voor Amazon Prime Video gemaakt wordt.

Gus (Nick Frost) is de helft van een duo paranormaal onderzoeker en ze hebben een online videokanaal waarin ze met huisgemaakte ghosthunt-gadgets in oude kerken, verlaten ziekenhuizen en ondergrondse bunkers op zoek gaan naar bovennatuurlijke verschijnselen. Het begint leuk, maar langzaam komen ze iets op het spoor als de paranormale waarnemingen beginnen toe te nemen. Het wordt gevaarlijker, zelfs dodelijker als ze een samenzwering ontdekken die het menselijk ras zou kunnen bedreigen. Over de rol van Simon Pegg is alleen de naam bekend: Dave.

De nieuwe Britse serie wordt gemaakt door Stolen Picture, het bedrijf dat Simon Pegg en Nick Frost in 2017 samen met Miles Ketley oprichtten. Eerder dit jaar verscheen Slaughterhouse Rulez uit hun handen op DVD. De productie voor Truth Seekers begint in september, Nat Saunders en James Serafinowiczn schrijven samen met Pegg en Frost mee aan de acht half uur durende aflevingen.

Het duo werkt al samen sinds Shaun of the Dead uit 2004, speelden in de ‘vervolgen’ uit deze Cornetto Trilogy Hot Fuzz en The World’s End.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie