TWD: World Beyond begint in april en eindigt na 2 seizoenen

Een bijzondere aankondiging rondom de nieuwe spin-off The Walking Dead: World Beyond zal vanaf april worden uitgezonden, maar zal ook slechts twee seizoenen lopen. Dat terwijl de hoofdserie The Walking Dead eind dit jaar zal beginnen aan het elfde seizoen.

"The Walking Dead: World Beyond" Trailer

In Amerika zendt AMC de eerste aflevering van TWD: World Beyond op 12 april direct na de uitzending van de finale van The Walking Dead s10 uit, wat neerkomt om maandag 13 april ~04u00 ’s ochtends Nederlandse tijd. Hier zal de serie te zien zijn via Amazon Prime Video.

The Walking Dead: World Beyond zal slechts uit twee seizoenen bestaan, zo valt te lezen op de website van Robert Kirkman’s bedrijf Skybound (zowel uitgever van de comics, games als co-producent van de series).

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

En nog opvallender is hoe het gesprek met producent Scott Gimple aangevuld wordt met de regel dat het tweede seizoen van TWD: World Beyond mogelijk overloop zal hebben naar de TWD: Rick Grimes Movie. Wat vervolgens weer zou betekenen dat deze film, die nog in pre-productie is, niet in 2020 in de bioscopen zal verschijnen.

The Walking Dead: World Beyond speelt zich af in Nebraska, tien jaar na het begin van de zombie-apocalyps en volgt jongvolwassenen terwijl ze zich vanuit hun veilige zone wagen naar onbekende gebieden.

Ben jij benieuwd naar deze serie?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie