Twee Amityville Horrorfilms in aantocht

Amityville The Legacy 3DIn een week tijd zijn er twee verschillende films over Amityville Horror aangekondigd; Amityville: The Legacy 3D door Hannibal Classics en The Amityville Horror: The Lost Tapes door Dimension Films/Miramax, beide films zullen volgend jaar uitkomen.

Amityville: The Legacy 3D

Het vierde Amityville-boek uit 1988 ‘Amityville: The Evil Escapes’ is de basis voor deze film, het vertelt over voorwerpen die in het Amityville-huis achter zijn gebleven nadat de familie Lutz vluchtte, de inboedel werd geveild, echter sommige van deze objecten zijn bezeten. Het boek is puur fictie en geschreven door John G. Jones, het script wordt bewerkt door Andrew Helm en Steve B. Harris.

Een zeer uitgebreid plot (spoiler) valt te lezen bij Hannibal Classics, The Legacy 3D zal waarschijnlijk het boek niet strict volgen. De opnames voor de film moeten in september beginnen, maar zowel een regisseur als de hoofdrolspelers zijn nog niet genoemd. Amityville: The Legacy 3D moet in oktober 2012 af zijn.

The Amityville Horror: The Lost Tapes

Dimension Films en Miramax gaan samenwerken voor een andere Amityville Horror, echter zij creeëren een geheel nieuw verhaal; The Lost Tapes zijn opnames rond de gebeurtenissen in het huis in Amityville, een overijverige mediastagiaire vindt de banden en begint een uitgebreid onderzoek naar wat er werkelijk is gebeurd. Het heeft voor haar echter vergaande gevolgen.

De film wordt geproduceerd door Jason Blum (Paranormal Activity 1&2) en zal geregisseerd worden door Casey La Scala and Daniel Farrands. Ook hier is geen cast van bekend, de opnames voor The Lost Tapes beginnen deze zomer al en de film dient in januari 2012 te worden afgerond.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie