Tweede trailer voor de Suspiria remake is daar!


Terwijl de zomer langzamerhand ten einde komt (snik!) word er al aardig een blik vooruit geworpen op de herfst en tjonge jonge jonge wat ziet deze herfst er goed uit zeg! Ten eerste worden wij al helemaal gek gemaakt met de nieuwe Halloween-film waar wij erg naar uit kijken, maar komen er ook steeds meer beelden vrij van de Suspiria remake!

Hoewel zijn dochter Asia in zwaar weer verkeert op dit moment krijgt de Italiaanse horrorgrootmeester Dario Argento steeds meer lof voor zijn magnus opus Suspiria met de op hand staande remake van regisseur Luca Guadagnino (Call Me by Your Name). Kwamen in de afgelopen dagen al een paar nieuwe posters naar buiten waar enkele karakters uit de film op staan al naar buiten, vandaag is een tweede trailer uitgekomen waarbij nog meer duidelijk wordt dat Guadagnino eer doet aan het origineel. Al in de eerste trailer waren al daar de woorden ‘de drie moeders’ te lezen. Daarmee doelt men op de drie heksen die de basis vormen voor de zogenaamde drie moeders trilogie van Argento zelf. Deze trilogie bestond uit Suspiria uit 1977, Inferno 1980 en The Mother of Tears uit 2007. De volledige namen van de drie moeders worden ditmaal genoemd in de nieuwste trailer. Of wij daarop kunnen opmaken dat alle drie de moeders ook daadwerkelijk zullen voorkomen in deze film is niet duidelijk. Het is tenslotte maar een trailer van iets meer dan twee minuten en daar wordt heel veel spanning gecreëerd zonder al te veel te laten zien. Wat alleen maar beter is als je het mij vraagt.

SUSPIRIA Trailer # 2 (NEW 2018) Dakota Johnson, Chloë Grace Moretz, Movie HD

Hoewel veel mensen zeer sceptisch zijn tegenover remakes, en terecht want Argento’s Suspiria is een ware klassieker, lijkt toch wel steeds duidelijker te worden dat Guadagnino zeer eervol met het origineel omgaat. Maar ik kan het natuurlijk mis hebben. Wat vinden jullie?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Tweede trailer voor de Suspiria remake is daar!”

  1. Ik ben inderdaad ook niet zo van de remakes, maar wat ik tot nu toe van deze film heb gezien, lijkt het inderdaad een hommage aan het origineel te worden en geen snelle cashcow. Ik ben hier toch wel erg benieuwd naar.

    Beantwoorden

Plaats een reactie