Twilight New Moon: Volturi Coven – behind the scenes

Op 24 maart komt het tweede deel van de succesvolle Twilight-reeks, New Moon, uit op DVD. Houden Bella en haar vampier Edward hun onmogelijke liefde in stand of kiest Bella voor zijn aartsvijand weerwolf Jacob? Fans kunnen hun hart ophalen met meer dan drie uur aan extra’s zoals deze achter de schermen bij The Volturi Coven:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_cx6xlT6VQA&hl=en_GB&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hd=1]

Twilight Saga is gebaseerd op de populaire boekenreeks van Stephanie Meyer waarvan 70 miljoen boeken wereldwijd zijn verkocht.

Twilight New Moon VolturiIn Twilight New Moon gaat het verhaal tussen de liefde van vampier Edward en het meisje Bella verder. Nadat Bella is hersteld van een vampieren aanval, kijkt ze er naar uit om haar verjaardag te vieren met Edward en zijn familie.

Tijdens het feestje snijdt Bella zichzelf en het vrijgekomen bloed is te veel van het goede voor de familie van Edward. Edward en zijn familie besluiten de stad te verlaten.

Bella blijft achter met een gebroken hart en vindt steun bij weerwolf Jacob. Langzamerhand beginnen ze meer voor elkaar te voelen en raakt Bella verstrengeld in de wereld van de weerwolven; de grote vijanden van de vampieren. Haar loyaliteit tegenover Edward wordt zwaar op de proef gesteld.

Twilight New Moon is vanaf 24 maart op DVD met meer dan drie uur aan extra’s.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie