Twin Peaks in Nederland te zien bij Videoland

Het was lang stil rond Twin Peaks in Nederland, maar zojuist heeft RTL Videoland aangekondigd dat de afleveringen kort na de Amerikaanse uitzending beschikbaar zullen zijn op Videoland.

Twin Peaks | Trailer

Videland.com schrijft:

IT IS HAPPENING AGAIN

Op 8 april 1990 lieten David Lynch en Mark Frost de wereld voor het eerst kennismaken met een geniale vorm van ‘kunst’, genaamd Twin Peaks. Televisie was nooit meer hetzelfde, de wereld gecreëerd door Lynch en Frost heeft velen betoverd en kent miljoenen fans wereldwijd. De langverwachte, nieuwe SHOWTIME ® limited event series Twin Peaks, is vanaf 22 mei in Nederland exclusief te zien bij Videoland. De serie gaat in de Verenigde Staten op 21 mei in première. Hiermee is het al een aantal uur na de wereldwijde release in Nederland te zien.

De 18-delige reeks gaat verder waar het verhaal 25 jaar geleden ophield: inwoners van een eigenaardig dorpje stonden perplex toen homecoming queen Laura Palmer plotseling werd vermoord. Het nieuwe Twin Peaks is geschreven en geproduceerd door de bedenkers van de serie David Lynch en Mark Frost en Sabrina S. Sutherland.

Van de originele cast zijn onder andere Kyle MacLachlan, die de iconische rol van FBI Agent Dale Cooper vertolkt, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, David Duchovny, Sherilyn Fenn, Miguel Ferrer, James Marshall, Ray Wise, en David Lynch te zien in de nieuwe reeks van de serie. Monica Bellucci, Naomi Watts, Laura Dern, Tim Roth, en Jim Belushi zijn toegevoegd aan de cast.

Twin Peaks start op 22 mei met de eerste twee delen, hierna elke week een deel.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie