Under the Dome seizoen 2 te zien bij SBS6

De Amerikaanse serie Under the Dome start vandaag bij SBS6 met een tweede seizoen. Het nieuwe seizoen gaat verder na de zenuwslopende cliffhanger die fans met veel vragen achterliet: Wat is het echte verhaal achter de koepel? En wat gaat er gebeuren met de inwoners van Chester’s Mill?

under-the-dome

In het stadje Chester’s Mill worden de inwoners plotseling afgesloten van de buitenwereld, als een enorme mysterieuze koepel over de stad valt. Al snel blijkt dat de koepel ondoordringbaar is en niemand de koepel in of uit kan. Chester’s Mill is door de mysterieuze ‘dome’ afgesloten van weersinvloeden. De rivier droogt op, de lucht wordt slechter en door het broeikaseffect wordt het heel heet. Als de eerste brand in het stadje uitbreekt, blijkt dat roet en vuil zich hechten aan de koepel, waardoor deze geleidelijk smeriger wordt en de lucht verduistert. Wie de koepel aanraakt krijgt een elektrische prikkel, en elektrische apparatuur gaat kapot of ontploft in de nabijheid van de koepel. Wanneer de stad langzaam verscheurd door de paniek van de bewoners als zij proberen te ontsnappen aan dit bijzondere verschijnsel, is er een kleine groep die probeert de vrede te bewaren. Zij gaan op zoek naar het geheim en doel van deze ‘Dome’, terwijl ze ondertussen meer van elkaar te weten komen dan gewenst is…

Under The Dome Extended Preview

De cast van Under the Dome bestaat onder anderen uit Mike Vogel (Pan Am, The Help, Miami Medical), Rachelle Lefevre (White House Down, Twilight, The Twilight Saga: New Moon), Natalie Martinez (CSI:NY, Broken City), Brittany Robertson (The Secret Circle, Scream 4) en Dean Norris (Breaking Bad, Total Recall, The Negotiator). Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King, de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is dan ook door hem geschreven.

Under the Dome - Stephen King

Under the Dome seizoen 2 is vanaf maandag 25 augustus wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien bij SBS6.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Under the Dome seizoen 2 te zien bij SBS6”

  1. Eerste seizoen vond ik vermakelijk, maar van de eerste afleveringen van seizoen twee word ik niet enthousiast. Voor mijn gevoel zijn de acteerprestaties amateuristisch(er), maar dat zou raar zijn, aangezien het om veelal dezelfde acteurs gaat. De dialogen zijn af en toe echt beroerd. Het budget voor de CGI lijkt trouwens ook kleiner te zijn.

    Beantwoorden
  2. Ik ben nog steeds blijven hangen na 3 afleveringen van seizoen 1, moet hem dus nog steeds afkijken. Van die drie afleveringen stond me bij dat ik het boek beter vond 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie