Unieke horrorcreaties voor om je nek

Kettingen. Je vindt ze in allerlei soorten en maten. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen. Als horrorfan is het natuurlijk leuk om iets om je nek te hebben hangen met een horrorthema. Google eens op Necklace The Night Before Christmas of  Necklace Halloween. Dan krijg je een gigantisch overzicht aan zoekresultaten waar je uit kunt kiezen. De meest grappige en leuke creaties komen voorbij. Maar het ontbreekt vaak aan originaliteit. Het lijkt allemaal een beetje op elkaar.

Wil je écht iets unieks hebben? Neem dan eens een kijkje op de Facebook of Instagram account van Rusty Blonde Art. Deze kunstenares, Imge Celepc, afkomstig uit Istanbul Turkije maakt de meest geweldige kunstwerken voor om je nek. Ze maakt kleine hoofdjes van Polymeer klei (onder de knutselaars bekend als Fimo klei) die je vervolgens om je nek kunt hangen. De meeste creaties die Imge maakt hebben een horrorthema. Zo werkte ze al aan een Chucky ketting, de stier uit de film Legend met Tom Cruise (hoog OMG gehalte), Sam uit Trick ‘r Treat, Edward Scissorhands, Count Orlok uit Nosferatu, Wednesday Adams, Jack Torrance uit The Shining en ga zo maar door.

Rusty Blonde Art

De kettingen waren tot voor kort via Etsy te koop maar die winkel is nu offline. Via de Facebook van Rusty Blonde Art kun je nog wel bestellen. Echt goedkoop is het niet. Een ketting met Eddie, de mascotte van Iron Maiden, gaat weg voor een slordige 120 dollar. En voor een action figure (die maakt ze ook) van The Crite uit Critters betaal je 225 dollar. Máár je hebt dan wel iets unieks om je nek hangen. En het is duidelijk dat er veel werk in is gaan zitten. De kettingen zijn tot op de kleinste details uitgewerkt. Met recht kunstwerken te noemen.

Naast kettingen en action figures met een horrorthema kun je ook kiezen voor een custom product met je eigen gezicht of dat van een geliefde. Draag je kind, zus, moeder, oma altijd bij je. Helemaal gek van je huisdieren? Ook dat kan Imge maken. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze maakt het voor je.

Dus, mocht je nog op zoek zijn naar een orgineel cadeau. Of wil je gewoon even je ogen tegoed doen aan al dat moois. Neem dan zeker een kijkje op de Social Media accounts van Rusty Blonde Art.

Rusty Blonde Horror Art

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie