Down: Valentijnsaflevering Into The Dark verschijnt vrijdag bij Horrify

Into The Dark is een Amerikaanse serie van Hulu, waarbij elke aflevering in het teken staat van een feestdag. Afleveringen verschenen op die manier ook niet wekelijk, maar vlak voor die betreffende feestdagen; Halloween, Thanksgiving, Christmas, New Year’s Eve en de volgende verschijnt voor Valentine’s Day. Die aflevering heet Down en is vanaf 14 februari te zien bij Horrify.


Het plot is redelijk simpel: Twee collega’s kijken uit naar het lange weekend van Valentijnsdag (14 februari) tot President’s Day (17 februari). Maar dan blokkeert de lift plotseling plotseling. De gezamenlijk opsluiting lijkt voor de twee nog romantisch te beginnen, maar het verandert al snel in een behoorlijke horror.

Into the Dark: Down Trailer (Official) • A Hulu Original

De serie komt uit de koker van Blumhouse Productions en de aflevering is geschreven/geregisseerd door Daniel Stamm (13 Sins, The Last Exorcism). De beide hoofdrollen zijn gespeeld door Natalie Martinez en Matt Lauria.

Into the Dark: Teaser (Official) • A Hulu Original

De eerste 4 afleveringen (Halloween, Thanksgiving, Kerstmis en Oud & Nieuw zijn in Nederland te zien bij Horrify. Op vrijdag 14 februari volgt de valentijnsaflevering van Into the Dark op de Nederlandse streamingdienst.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie