Suck, een rockende vampieren musical van Rob Stefaniuk

Vampieren zijn de afgelopen tijd een stuk vriendelijker geworden, het zijn mensen met misvormde hoektanden en een apart diet. Bang voor een vampier hoef je niet meer te zijn.

Tenminste, dat zal de rockband The Winners ook hebben gedacht, zodra ze bedenken dat vampieren sexy zijn, laten ze bijten. Alleen dan blijkt dat het succes dat ze vergaren niet overeenkomst met de verwachtingen…

De film Suck van Rob Stefaniuk doet afstand van de huidige lieve vampieren uit True Blood en Twilight, en gaat terug naar de gesofisticeerde ondergrondse vampieren, Rock ’n Roll en geen lieverdjes. Met gastacteurs als Moby, Henry Rollins, Iggy Pop en Alice Cooper, zal de horror-comedy musicalfilm Suck vast niet zuigen.

De film is afgelopen jaar op het Toronto Filmfestival in premiere gegaan, maar wanneer de film elders en in Nederland gaat draaien is niet bekend. Rob Stefaniuk regisseerde de film en speelt de leadsinger van de band The Winners, zijn bandleden worden gespeeld door Jessica Paré, Mike Lobel, Paul Anthony en Chris Ratz.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie