Vampire The Masquerade krijgt battle royale-game

Geen grapje. Ontwikkelaar Sharkmob heeft zojuist bekend gemaakt dat hun aankomende game een Battle Royale is in het universum van Vampire The Masquerade. Er is nog niet veel bekend over deze game, je ziet in de trailer vampiers open en bloot vechten op straat. Hiermee breken ze zeker wel een regel of tien, maar grote kans bestaat dat dit niet heel precies het originele spel volgt. Het spel heeft voor nu de codenaam Project Tiger, maar raak daar maar niet te gehecht aan. Vooralsnog staat de release geplant voor halverwege 2021.

Het speelt zich af in Praag en je kan kiezen uit drie clans: Bruhja, Toreador en Nosferatu. Deze drie clans hebben elk dan weer twee verschillende klassen om uit te kiezen. Je kan solo spelen of samenwerken in een team, je hebt bovennatuurlijke krachten die je in kan zetten en bloed wat je kan drinken om (weer) sterker te worden.

Het is nou niet een typische Vampire The Masquerade-game en velen zullen vast denken ‘alweer een battle royale’, maar misschien kan deze setting juist een leuke twist geven aan een genre wat vol zit met generieke shooters. Ik moet zeggen dat ik wel verrast was bij het vernemen van dit nieuws. Wat vind jij, zit jij te wachten op een battle royale variant in The World of Darkness?

Vampire: The Masquerade Battle Royale Game (Bloodhunt) - Announcement Teaser

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nick Vossen
2 jaren geleden

Heel vreemd dit! Ik ben benieuwd hoe dit zal gaan. Wel apart dat er zóveel WoD games uitkomen. Ik ga een open mind houden!

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x