Vampire The Masquerade krijgt battle royale-game

Geen grapje. Ontwikkelaar Sharkmob heeft zojuist bekend gemaakt dat hun aankomende game een Battle Royale is in het universum van Vampire The Masquerade. Er is nog niet veel bekend over deze game, je ziet in de trailer vampiers open en bloot vechten op straat. Hiermee breken ze zeker wel een regel of tien, maar grote kans bestaat dat dit niet heel precies het originele spel volgt. Het spel heeft voor nu de codenaam Project Tiger, maar raak daar maar niet te gehecht aan. Vooralsnog staat de release geplant voor halverwege 2021.

Het speelt zich af in Praag en je kan kiezen uit drie clans: Bruhja, Toreador en Nosferatu. Deze drie clans hebben elk dan weer twee verschillende klassen om uit te kiezen. Je kan solo spelen of samenwerken in een team, je hebt bovennatuurlijke krachten die je in kan zetten en bloed wat je kan drinken om (weer) sterker te worden.

Het is nou niet een typische Vampire The Masquerade-game en velen zullen vast denken ‘alweer een battle royale’, maar misschien kan deze setting juist een leuke twist geven aan een genre wat vol zit met generieke shooters. Ik moet zeggen dat ik wel verrast was bij het vernemen van dit nieuws. Wat vind jij, zit jij te wachten op een battle royale variant in The World of Darkness?

https://www.youtube.com/watch?v=APLL8ddnKtk

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Vampire The Masquerade krijgt battle royale-game”

    • Haha, heel goed! Nu moet ik zeggen dat het wel heel moeilijk is, maar de moeite waard kan zijn. Zo had ik moeite met de MMO The Elder Scrolls Online: ik ging erin met de verwachting een ‘zware’ rpg net als uit de serie The Elder Scrolls te krijgen, maar het voelde als een tot op het bot uitgekleed product. Totaal niet wat mijn verwachting was. Nu ik die heb bijgesteld is het wel een leuke game, maar het was wel even slikken.

      Beantwoorden

Plaats een reactie