Vampire The Masquerade verliest ontwikkelaar en is verder uitgesteld

Vampire The Masquerade: Bloodlines 2 is uitgesteld tot in ieder geval dit jaar en Hardsuit Labs is vanaf nu ook niet meer de ontwikkelaar van het spel.
Dit nieuws werd bekend gemaakt in het eindejaarsrapport van Paradox Interactive van 2020. Paradox onthulde hierin dat het in zee gaat met een andere ontwikkelaar om ‘het spel af te maken’. In een Tweet zei de uitgever dat, als het spel hun ambitie wil halen, er dan een frisse wind moet gaan waaien. Ook is meer ontwikkeltijd nodig.

https://twitter.com/VtM_Bloodlines/status/1364124564620517378

Paradox Interactive dankt Hardsuit Labs in ieder geval voor hun harde werk en de solide basis die nu gelegd is. Het gaat dus echt om een andere studio die het spel afmaakt en niet helemaal opnieuw begint. Officieel zou het spel al in het eerste kwartaal van 2020 uitkomen, maar dat veranderde in augustus van dat jaar naar begin 2021. Meerdere tegenslagen zorgden uiteindelijk voor nog meer vertraging, wat nu resulteert dat het spel zeker dit jaar niet meer uit gaat komen. Een nieuwe datum durven ze op dit moment nog niet te geven. We zullen het nog even met deel een moeten doen. Zodra er meer nieuws is, lees je het uiteraard hier.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie