Vampierenjager Pinokkio komt terug

Pinocchio: Vampire SlayerNa het zien van de moord op Geppetto, zweert Pinokkio wraak op de vampieren in deze grappige duistere comic. De mensheid wordt onderdrukt door de vampieren, echter ze hebben geen vat op de houten marionette. Maar hoelang zal het houten jongetje met zijn eindeloze voorraad aan houten staken (neus) het redden?

De comic Pinocchio: Vampire Slayer door Dusty Higgins en Van Jensen werd in september afgelopen jaar uitgebracht  en werd bovenverwachting goed verkocht. Genoeg reden dus voor een vervolg Pinocchio, Vampire Slayer and the Great Puppet Theater dat in oktober in de winkel zal liggen.

Pinokkio is terug… maar wie zijn zijn vrienden?! Pinokkio kan niet meer alleen vechten tegen de ondoden, hij moet opzoek naar medestanders. In Pinocchio, Vampire Slayer and the Great Puppet Theater ontrafelt Pinokkio zowel de geheimen van de vampieren, als van zichzelf…

Pinocchio: Vampire Slayer 2

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x