Veel video’s American Horror Story: Hotel

In oktober begint in Amerika het nieuwste seizoen van American Horror Story: Hotel, en later dit jaar zal ook FOX Nederland dit seizoen uitzenden. Lady Gaga speelt dit seizoen als The Countess en is de eigenaresse van Hotel Cortez. Matt Bomer speelt als haar partner Donovan. Gasten en andere personage worden gespeeld door Sarah Paulson, Kathy Bates, Angela Bassett, Wes Bentley, Chloë Sevigny, Denis O’Hare, Cheyenne Jackson, Evan Peters en Finn Wittrock.

Inmiddels zijn er 6 teasers van de serie vrijgegeven:

American Horror Story Hotel Season 5 Teaser #6 Jeepers Peepers HD

American Horror Story Hotel Season 5 Teaser #5 Sleepwalk HD

American Horror Story Hotel Season 5 Teaser #4 Towhead HD

American Horror Story Hotel Season 5 Teaser #3 Beauty Rest HD

American Horror Story Hotel Season 5 Teaser #2 Do Not Disturb HD

American Horror Story: Hotel Season 5 - Teaser "Check in"

American_Horror_Story_Hotel_TeaserLady Gaga speelt de eigeneres van Hotel Cortez, Countess Elizabeth, en leeft op een gezond dieet van sex en bloed. Matt Bomer speelt haar minnaar Donovan. Wes Bentley is rechercheur John Lowe uit Los Angelos die in het hotel woont om de moorden van de Ten Commandments Killer te onderzoeken. Angela Bassett speelt Ramona Royale, een voormalig minnares van de Countess die op zoek is naar wraak. Naomi Campbell is Claudia, een schrijfster voor Vogue die spijt krijgt van haar verblijf in Hotel Cortez. Kathy Bates is Donovans moeder die in het hotel werkt zodat ze hem altijd kan zien. Finn Wittrock is Tristan, een model die de aandacht van de Countess trekt. Evan Peters is James march, die in flashbacks naar de jaren ’30 te zien is als oprichter van het hotel. Max Greenfield speelt Gabriel, een verslaafde die in het hotel verblijft. En Sarah Paulson is Hypodermic Sally, een andere inwonende verslaafde.

FOX zendt vanaf 7 september iedere maandag om 22.00 uur elke maandag een dubbele aflevering uit van ‘American Horror Story: Freak Show’ en zal naar verwachting daarna beginnen met ‘Hotel’

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie