Verhalen uit Stephen King’s Als Het Bloedt worden verfilmd

Het lijkt wel of filmmakers tegenwoordig in de rij staan als Stephen King een nieuw boek uitbrengt. Als het Bloedt (If it Bleeds) is nog maar net verschenen en de rechten voor meerdere verhalen zijn al verkocht.

De telefoon van meneer Harrigan

Producenten Ryan Murphy en Jason Blum willen Mr. Harrigan’s Phone verfilmen voor Netflix. Hiervoor hebben ze John Lee Hancock  aan het werk gezet voor het script en teven de regie.

Na het overlijden van zijn enige vriend raakt Craig in een diep dal. Zoekend naar troost blijft hij meneer Harrigan bellen en zijn voicemail inspreken. Op een dag vertelt Craig dat hij wordt gepest. Maar als hij de volgende dag op school komt, is de pestkop spoorloos verdwenen…

Het leven van Chuck

Darren Aronofsky heeft via zijn productiehuis Protozoa de rechten veiliggesteld voor The Life of Chuck. Op dit moment is er nog niemand anders betrokken bij deze productie.

Marty Anderson had zich het einde der tijden heel anders voorgesteld. Terwijl de Apocalyps met rasse schreden nadert, verschijnen overal advertenties die ene ‘Chuck’ bedanken voor 39 geweldige jaren dienst. Wie is deze Chuck? En kan het eind van de wereld nog worden afgewend?

Rat

Ben Stiller wil het vierde verhaal uit het boek, Rat, graag produceren, regisseren en er zelf de hoofdrol in hebben.

Om in alle rust te kunnen schrijven, trekt Drew Larson zich terug in een afgelegen hut. Dat is niet zonder gevaar: de laatste keer dat Drew een verhaal kwijt moest, kostte hem dat bijna zijn verstand. Dit keer lijkt alles goed te gaan, tot er een mysterieuze rat verschijnt die aanbiedt hem te helpen. Tegen een prijs.

Als het bloedt

Het derde verhaal, Let It Bleed, gaat over Holly uit The Outsider. Deadline vermoedt dat dit verhaal meegenomen wordt in HBO’s tv-serie.

Een bomaanslag op een basisschool eist tientallen slachtoffers, voornamelijk kinderen. Als Holly Gibney het nieuws op het journaal hoort, gaan haar nekharen overeind staan. Ze is ervan overtuigd dat de nieuwslezer iets met de gruwelijke aanslag te maken heeft. Maar wat?

Heb jij het boek al gelezen? Wat vind jij van de vele King-verfilmingen?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Verhalen uit Stephen King’s Als Het Bloedt worden verfilmd”

Plaats een reactie