Versla vrienden en andere monsters in Float: From the Deep

Wat jullie niet van mij weten, is dat ik naast games ook van bordspellen houd. En het aanbod spellen overstijgt allang het suffe imago van titels zoals Mens Erger Je Niet en Levensweg. Zo ook het nieuwste spel van Bright Light Media: Float: From the Deep. Dezelfde makers die jou het fantastische spel Mixtape Massacre gaven, laten je nu hulpeloos dobberen op de eindeloze zee.

Float: From the Deep
Float: From the Deep

Float: From the Deep is een snel en hectisch kaart/bordspel met dobbelstenen, waarin jij en je vrienden verdwaald zijn op open zee. Onder je zijn verschrikkelijke monsters die al een tijdje niets meer gegeten hebben, maar dat is niet jouw grootste probleem. In zeven dagen tijd moet jij jouw medespelers op het vlot te slim af zijn om zo het eiland in de verte veilig te bereiken. Zal het vlot zinken en moet je zwemmen voor je leven? Ben jij sneller dan je vrienden en kan jij zo ontsnappen aan de diepzee-gevaren?

Kenmerken

  • Basis– Bouw je basis en onderhoud je bemanning
  • Zeemonsters– De diepzeemonsters komen langzaam naar de oppervlakte en ze hebben honger
  • Speelbord– De ochtend, middag en avond zijn overzichtelijk weergegeven op het speelbord
  • Handige karakterkaarten– Kies jouw karakter met specifieke eigenschappen die de overwinning (of ondergang) kunnen betekenen
  • Dagelijkse update– Kaarten die de (weers)omstandigheden en voedselvoorraden dusdanig kunnen veranderen in jouw voordeel of juist tegenspoed
  • Dynamische dobbelsteenactie– Vecht met monsters, wees je tegenstanders te slim af en manage jouw team met de gooi van een set dobbelstenen.
FLOAT: From the Deep - How To Play
Float: From the Deep

Float: From the Deep is nu te bestellen en komt in verschillende smaken, variërend van 70 (nu in aanbieding) tot 40 dollar. Ook kan je verschillende upgrades en extra DLC-kaarten kopen om jouw ervaring nog leuker te maken. Het spel is voor 14 jaar en ouder, je kan het met 2 tot 5 spelers tegelijk spelen en speelsessies duren ongeveer een half uur.

Interessant artikel?

Plaats een reactie