Openbare vertoningen korte film Desideratum

Van dinsdag 28 juni tot en met vrijdag 1 juli zijn op de Nederlandse Filmacademie in Amsterdam de eindexamenfilms van lichting 2011 te zien. In het bijzonder willen we jullie wijzen op de korte horrorproductie DESIDERATUM, waarvan de makers eerder dit jaar al een testscreening hielden. Het zijn openbare vertoningen die gratis toegankelijk zijn. Het is niet mogelijk om te reserveren, dus het is verstandig om tijdig aanwezig te zijn.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qshYWbSa-og&w=620&h=383]

DESIDERATUM is te zien op dinsdag 28 juni om 21.15u in Blok B, op woensdag 29 juni om 13.00u in Blok D, op donderdag 30 juni om 15.00u in Blok D en vrijdag 1 juli om 15.00u in Blok D.

Op vrijdag 24 juni is de film ook te zien tijdens het Internationaal Theater Festival in Amsterdam.

Desideratum is een psychologische horror, die op caleidoscopische wijze het verhaal vertelt van drie personages die worstelen met het kwaad in zichzelf. Geleid en verleid door een demonisch figuur proberen zij weerstand te bieden aan hun grootste verlangen.

De film duurt 24 minuten en werd geregisseerd door Maikel Nijnhuis. Het scenario komt van Ajna Mulaomerovic. De cast bestaat uit Wouter de Jong, Simon van Bennekom, Jos van Hulst en Juud Doorman.

Nederhorror Desideratum

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie