Paranormal Activity Limited VHS Edition

Een rare maar trotse aankondiging van de distributeur van Paranormal Activity, de film verschijnt op zowel Blu-ray, DVD en ook op de klassieke VHS.

VHS Has Risen from the Grave

paranormal actvity dvd blueray vhsEen stel Amerikanen schijnt de nieuwe technieken niet te waarderen en heeft een protestsite opgezet om films weer uit te laten brengen op VHS, trots als ze zijn “We did it! Paranormal Activity, Limited VHS Edition!

Waarschijnlijk zag de Amerikaanse distributeur er de lol van in, de film suggereert immers dat het ook met een simpele handycam is gefilmd. Ook in Nederland en België is de film op VHS uitgekomen.

Of mensen hem werkelijk zullen kopen is de vraag, want behalve dat het een verouderd medium is, is ook de film uit 2007 niet zo’n hoogstandje. Ik ben het dan ook volledig eens met Michael Minneboo dat het waarschijnlijk puur marketing is, want iedereen schrijft er meteen over… ja ook wij trappen erin.

Mocht je toch persé de VHS willen kopen, let dan wel op, “Niet afspeelbaar in dvd- of Blu-ray-speler”, waarschuwt Bol.com.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie