Een stapeltje video’s voor Victor Frankenstein

Victor Frankenstein
Hoewel in Nederland de release van ‘Victor Frankenstein’ naar begin volgend jaar is verschoven, blijft de Amerikaanse release staan rond Thanksgiving: 25 november. De komende tijd zal er wel divers materiaal verschijnen om de film daar te promoten en ons te laten wachten tot 17 maart 2016.

In de bovenstaande clip zien we een mix tussen beeld, opnames en hoofdspelers James McAvoy en Daniel Radcliffe praten over de productie. De openingstekst van Radcliffe “You know this story..” geeft natuurlijk aan dat ze Mary Shelley’s verhaal slechts als inspiratiebron gebruiken.

Franken-Friend.com is best hilarisch, met foto’s van je Facebook-vrienden kun je zelf een monster bouwen.

En een tv-spot met een best origineel begin:


James McAvoy en Daniel Radcliffe spelen de hoofdrollen in een dynamische en spannende twist op een legendarisch verhaal. De radicale wetenschapper Victor Frankenstein (James McAvoy) en zijn even zo briljante protégé Igor Strausman (Daniel Radcliffe) delen een nobele visie op het helpen van de mensheid door middel van onderzoek naar onsterfelijkheid. Maar de experimenten van Victor gaan te ver en zijn obsessie heeft gruwelijke gevolgen. Igor is de enige die Victor, inmiddels op het randje van krankzinnigheid, nog kan beschermen voor zichzelf en voor zijn monsterlijke creatie.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie