Victoria Koblenko burgemeester van Amsterdam Dungeon

Amsterdam is een nieuwe burgemeester rijker. Naast Eberhard van der Laan en Nachtburgemeester Mirik Milan is actrice Victoria Koblenko benoemd tot Schaduwburgemeester. Ze vertegenwoordigt daarmee de duistere kant van onze hoofdstad en heeft als doel Nederlanders meer te leren over de lugubere vaderlandse geschiedenis. Op geheel toepasselijke wijze kreeg de nieuwe Schaduwburgemeester vandaag haar duistere ambtsketting omgehangen.

In The Amsterdam Dungeon maken bezoekers op een interactieve manier kennis met 500 jaar duistere vaderlandse geschiedenis. Een griezelige maar vooral ook humoristische ervaring. Alles in The Amsterdam Dungeon is gebaseerd op historische feiten. Zo passeren onder andere de VOC en de pest de duistere revue. Een unieke ervaring met professionele acteurs, special effects en spannende decors.

Zelf speelde Koblenko in 2004 in de waargebeurde psychologische thriller Stille Nacht (2004) en in 2006 in de Nederhorrorfilms Sl8n8 en Dood Eind.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x