Kijk de eerste 5 minuten van American Horror Story Asylum

Op 17 oktober start in Amerika op de kabelzender FX het tweede seizoen van American Horror Story. De zender heeft ondertussen de eerste 5 minuten van het seizoen vrijgegeven, samen met een nieuwe en uitgebreidere trailer voor AHS: Asylum.

American Horror Story: Asylum draait rond een criminele psychiatrische instelling en vindt plaats aan de Oostkust in het jaar 1964. Asylum verwijst enerzijds naar de voormalige tuberculose-afdeling die onder leiding van de katholieke kerk werd omgebouwd tot een psychiatrische instelling. Anderzijds verwijst de ondertitel ook naar het toevluchtsoord voor de ongewensten en de ongeliefden. Centraal in het verhaal staat de geestelijke gezondheid en de levensechte horror van de bewoners.

De eerste aflevering zal Welcome to Briarcliff heten. De officiële details van de eerste aflevering gaan als volgt: “Welkom op Briarcliff Manor, een beruchte psychiatrische instelling die de thuisbasis is van gestoorde seriemoordenaar Bloody Face. Verborgen in de schaduw van deze instelling leven angstaanjagende duivels die de grenzen tussen realiteit en krankzinnigheid doen vervagen.” De eerste aflevering werd geschreven door Tim Minear en geregisseerd door Bradley Buecker.

American Horror Story: Asylum gaat zoals gezegd op 17 oktober van start op de Amerikaanse kabelzender FX. De dvd-box van het eerste seizoen ligt vanaf 24 oktober in de winkelrekken en wordt in Nederland vanaf 18 november uitgezonden. In Vlaanderen zal het tweede seizoen vanaf december te zien zijn bij Prime Series.

http://youtube.com/watch?v=zk4JGKWSWbM

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kenn
Kenn
11 jaren geleden

Zo meteen de eerste aflevering kijken.
Ben vol verwachting! Hoop dat het seizoen 1 kan overtreffen

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x